Κοινόχρηστα Πολυκατοικιών

52833029_2239714009576431_5822853481500770304_n(1)

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας:

Αγαπητοί μας πελάτες, η εταιρεία "ΟΚ" Κοινοχρήστων Πολυκατοικιών με κύριο στόχο να κάνει εύρυθμη και ομαλή την συμβίωση-συγκατοικιση στις πολυκατοικίες έχει αναλάβει με πλήρη ευθύνη και αξιοπιστία και με το πλέον κατάλληλο και έμπειρα εκπαιδευμένο προσωπικό την οικονομική διαχείριση της πολυκατοικίας σας. Βασικές δραστηριότητές της εταιρεία μας είναι η οικονομική διαχείριση, η μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων με το πιο σύγχρονο και αξιόπιστο λογισμικό πρόγραμμα, η κατανομή κοινοχρήστων και η τεχνική και νομική κάλυψη. Με τη βοήθεια του νομικού τμήματος της εταιρείας μας , σας αναλύουμε παρακάτω όλο το έργο μας και τη διαδικασία κοινοχρήστων, ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός και εμείς με τη σειρά μας με γνώμονα την εμπειρία, την ειλικρίνεια, τη συνέπεια και την ανθρωπιά μας είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε ακομη και σε θεματα ενημέρωσης και να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο κάθε διαχειριστή.
Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών διαχείρισης μιας πολυκατοικίας ή κτηρίου γραφείων:
Έκδοση των λογαριασμών κοινοχρήστων.
Είσπραξη των κοινοχρήστων πόρτα πόρτα σε προκαθορισμένες ημερομηνίες που αναφέρονται ευδιάκριτα στο ειδοποιητήριο κάθε ενοίκου.
Πληρωμή των λογαριασμών μέσω e-banking, στο γραφείο της εταιρίας μας από τις 9:00 ως τις 17:00 και με την χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών καθώς διαθέτουμε μηχάνημα POS.
Τήρηση βιβλίου εσόδων – εξόδων με δυνατότητα συνεχούς αναλυτικής ενημέρωσης και ελέγχου του ταμείου.
Ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων με έκδοση αναλυτικού ισολογισμού εσόδων και εξόδων και λογαριασμού ταμείου.
Παρακολούθηση καθυστερημένων οφειλών και ειδοποίηση οφειλετών για εξόφληση ή ρύθμιση αυτών.
Πλήρης τεχνική κάλυψη με συνεργαζόμενα συνεργεία και τεχνικούς κάθε ειδικότητας από τους οποίους θα εκτιμηθεί το κόστος ολικής ή μερικής εργασίας και στη συνέχεια αφού εγκριθεί από την πολυκατοικία θα καταβληθεί αποκλειστικά από αυτούς. Θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο (2) προσφορές ώστε ο διαχειριστής σε συνεννόηση με τους ενοίκους ή ιδιοκτήτες να αποφασίσουν τη συμφέρουσα.
Δυνατότητα αναλυτικής ενημέρωσης από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.ok-koinoxrista.gr
Καταγραφή ενδείξεων μετρητών θέρμανσης όπου υπάρχει κεντρική θέρμανση.
Πλήρης νομική κάλυψη για οποιαδήποτε υπόθεση της πολυκατοικίας σαν σύνολο.
Είμαστε οικονομικοί διαχειριστές και παρέχουμε τα εξής:
ΈΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ:

Mηχανογραφιμενη έκδοση κοινοχρήστων δαπανών με την ακόλουθη διαδικασία:
Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας δίνει τηλεφωνικά στην εταιρεία τα έξοδα που προκύπτουν ώστε να να κατανεμηθούν στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.
Με δική του εντολή (βάση πάντα του καταστατικού της πολυκατοικίας εάν υπάρχει) γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις.
Στη συνέχεια παραδίδονται από την εταιρεία στον διαχειριστή της πολυκατοικίας ειδοποιητηρια πληρωμής και εξοφλητικές αποδείξεις για κάθε διαμέρισμα της πολυκατοικίας και τουλάχιστον δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις εκ των οποίων μία μένει στην πολυκατοικία με ευθύνη του διαχειριστή και μία παραμένει στον διαχειριστή ως αρχείο.
Οι ειδοποιήσεις πληρωμής διανέμονται από τον διαχειριστή στους ιδιοκτήτες -ενοικιαστές και οι εξοφλητικές αποδείξεις δίνονται από αυτόν μόνο όταν γίνει η εξόφλησή τους.
Ο διαχειριστής είναι υπεύθυνος για όλες τις πληρωμές των δαπανών που αφορούν στην πολυκατοικία, εισπράττει τα οφειλόμενα κοινόχρηστα από κάθε ιδιοκτήτη ή μισθωτή και είναι υπεύθυνος για την τήρηση του βιβλίου εσόδων και εξόδων της πολυκατοικίας και την φύλαξη των παραστατικών στην πολυκατοικία .
Τα οικονομικά στοιχεία βέβαια υπάρχουν πάντα στα γραφεία μας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ:

Στην περίπτωση που ο πελάτης-πολυκατοικια επιλέξει την υπηρεσία οικονομικής διαχείρισης οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που αναλαμβάνει η εταιρεία μας είναι τα ακόλουθα:
Μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων.
Διανομή των ειδοποιητηρίων στα διαμερίσματα και ανακοίνωση των ημερομηνιών είσπραξης, δύο (2) προκαθορισμένες ημερομηνίες.
Είσπραξη των κοινοχρήστων απο πόρτα σε πόρτα από όλα τα διαμερίσματα.
Πληρωμή όλων των υποχρεώσεων της πολυκατοικίας προς τους προμηθευτές (Δ.Ε.Η, Ε.Υ.Α.Θ, πετρέλαιο, συνεργεία καθαρισμού, συντηρητές ανελκυστήρα, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κ.α) και τήρηση του αρχείου των παραστατικών δαπανών.
Τήρηση του βιβλίου του ταμείου της πολυκατοικίας με συνεχή και άμεση ενημέρωση για την ταμειακή κατάσταση, το αποθεματικό, τις υποχρεώσεις και τους οφειλέτες.
Παρακολούθηση των οφειλετών κοινοχρήστων και ενημέρωση των ιδίων και των ιδιοκτητών τους για το ύψος της οφειλής τους ώστε να προβούν σε εξόφληση ή ρύθμιση αυτών.
Απολογισμός πεπραγμένων με παράδοση ισολογισμού και όλων των παραστατικών ώστε να υπάρχει διαφάνεια και έλεγχος των συναλλαγών που πραγματοποιούνται για λογαριασμό της πολυκατοικίας.
Οι εταιρείες κοινοχρήστων οφείλουν ΜΟΝΟ να εκτελούν τις εντολές του Διαχειριστή ή της Διαχειριστικής Επιτροπής και να παρέχουν οποιαδήποτε συμβουλή και βοήθεια στο έργο αυτών και δεν λαμβάνουν σε καμία περίπτωση κάποια απόφαση με δική τους πρωτοβουλία.

☎️ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Μακεδονίας 126, Μαρτίου Τ.Κ.:54248 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 304 100 & 2310 304 101

Email: info@ok-koinoxrista.gr
Web: www.ok-koinoxrista.gr
Μπορείτε επίσης να περάσετε και από το γραφείο της εταιρείας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 - 18:30